Dopomoha.md facilitează conexiunea dintre voluntari/e ce pot oferi ajutor gratuit sub formă de cazare, transport, bunuri, donații în bani, servicii de consiliere și voluntariat-express pentru refugiate și refugiați. Donează sau înregistrează-te și ajută cu ce poți!

Oferă ajutor refugiaților

* Cazare - câte persoane refugiate ești dispus/ă să găzduiești în casa ta, pe cât timp poți găzdui (termen scurt de câteva zile sau termen mai lung nedeterminat), primești sau nu animale de companie, sau ai anumite așteptări specifice?

* Voluntariat Express - avem nevoie de voluntari/e entuziasmate să ajute la depozite, centre de plasament, puncte de trecere a frontierei sau alte necesități. Scrie-ne exact ce ești dispus/ă să faci și dacă ai transport propriu.

* Bunuri - donează obiecte de primă necesitate și igienă, medicamente și produse non-perisabile pentru refugiate și refugiați. Acestea vor face parte dintr-un pachet, ajustat nevoilor unei persoane sau familii.

* Transport - ai mașină proprie și ești gata să transporți oameni de la vamă până la locul de cazare, prin țară sau poți să-i conduci chiar până în țările vecine? Lasă-ne datele tale și te vom contacta. Multe refugiate și refugiați au nevoie de companie bună și sigură până la casele lor.

* Servicii de consiliere - dacă ești medic, lucrezi în domeniul legal sau oricare alt domeniu care poate fi util refugiatelor și refugiaților, lasă-ne mai multă informație despre serviciul ce-l poți oferi (de ex: consiliere psihologică, consultare legală etc.).

Apăsând butonul Vreau să ofer ajutor vă dați consimțământul că voluntarii vă pot vedea datele și vă pot suna. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de „Moldova pentru Pace” în exclusivitate în scopul de asigurare a securității ambelor părți (ofertant - refugiat), în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Datele nu vor fi transmise altor părți terțe, fără acordul prealabil al părților implicate.